Sant Jordi

Regals personalitzats Sant Jordi

A la nostra tenda online t’oferim regals personalitzats Sant Jordi. I sens dubte la tradició catalana per Sant Jordi és una de les més celebrades a casa nostre.

I per tant, són els detalls personalitzats que més gaudim en fer-los i per això et proposem unes idees de regals per aquest Sant Jordi.

Així que com a detalls personalitzats per Sant Jordi, et suggerim vàries idees.

Marcapàgines personalitzat Sant Jordi

Què et sembla un marcapàgines personalitzat amb els vostres noms i uns gravats de la nostre versió del drac i de la rosa?

I la part que més ens agrada és que t’oferim el gravat per darrera amb el que segur que faràs emocionar a la teva parella. O potser penses que no s’emocionarà quan llegeixi aquella frase que tant el motiva o aquell conjunt de paraules que només enteneu vosaltres i ningú més?. Pots veure’l aquí.

No et quedis en regalar un llibre només, si a dins hi poses un dels nostres marcapàgines personalitzats et garantitzem que emocionaràs a qui ho rebi.

El marcapàgines vé en una funda i tot empaquetat en una caixa de cartró especialment personalitzada per Sant Jordi.

Clauers personalitzats Sant Jordi

Sant Jordi simbolitza cultura amb el llibre i l’amor amb la rosa. Però, pots anar més enllà i emocionar a la teva parella amb un clauer personalizat de Sant Jordi gravat amb els vostres noms i aquella frase especial que tant us agrada.

Tots els nostres clauers venen en un saquet de regal i en una caixa de regal personalitzada per Sant Jordi.