Decoració infantil

Decoració infantil

Els productes de decoració infantil que trobaràs són regals ideals per adornar qualsevol racó de casa teva amb productes preciosos que us emocionaran a tu i als teus amics i familiars. Aquests regals infantils estan fets amb molt d’amor i afecte, pensant sempre en la màgia dels primers dies de vida dels més petits de la casa.

Tot i que encara no t’ho creus, aquests primers moments, passen molt ràpids. Sempre és important gaudir de cada segon quan són petits, perquè en un tancar i obrir d’ulls, aquesta personeta petita ja s’haurà convertit en un home o dona gran.

És per això que la nostra recomanació és que visquis cada moment amb els petits com si fos l’últim. Inverteix temps de qualitat amb ell, immortalitza amb fotos i vídeos tot el que us passi en el dia a dia. 

Tots aquests productes de decoració infantil estan creats i personalitzats en el nostre taller, posant-li el màxim de ganes, amor i dedicació en cadascun. A continuació, et direm els productes que tenim per decorar els racons de casa teva:

Que trobaràs en aquesta secció?

  •       Plaques i discs personalitzats: les plaques i discs personalitzats de fusta estan fets amb tot el nostre amor i afecte perquè puguis decorar la teva casa. No deixis escapar l’ocasió i regala-li una placa o disc personalitzat a aquella persona que més estimis.
  •         Discs cumple mes personalitzats: el primer any d’un nen o nena passa volant. Els cumple mesos personalitzats que t’oferim són un detall bonic i original per a fer-li fotos al bebè i veure-les amb el pas del temps. Les fotos queden superboniques, ideals per fer un àlbum que quan passin els anys veuràs amb molta nostàlgia.
  •         Natalicis personalitzats: també tenim natalicis personalitzats on sempre podràs veure les dades importants del moment que va néixer el nadó: quant pesava, on va néixer… Un detall que decorarà qualsevol racó de la teva casa o de l’habitació del nen i que sempre és bonic i original.
  •         Noms de metacrilat i de fusta: si tens una paret buida i vols omplir-la de vida i color, els nostres noms de metacrilat són un detall perfecte i molt bonic.

Una mica més d’informació

Estem segurs que t’emocionaran absolutament tots els regals d’aquesta secció. Recorda que sempre tens la possibilitat de completar les teves comandes embolicant els productes per a regal per 2€ extra o afegint una postal personalitzada per 3€ més. Unes boniques paraules sempre emocionen a la persona a qui li regales, i faràs que el moment encara sigui més especial.

Tots aquests productes de decoració infantil estan fets d’una molt bona qualitat i amb materials totalment segurs per a grans i petits.

Estem segurs que t’encantaran tots i que no podràs resistir-te a afegir-los en el carret. Et recordem que l’enviament et sortirà gratis per 50€ de despesa, així que no deixis passar l’oportunitat d’aconseguir detalls per a tots.

En Les Coses de Gina ens encanten els regals personalitzats i pensar en el moment en què l’altra persona li ho rep. En el teu dia a dia, i si tens un nen el notaràs més encara, hi ha molta gent al teu voltant que t’ajuda en tot el que faci falta. Així que no t’ho pensis més i visita el nostre apartat de regals “Dates especials” on trobaràs detalls per a totes les persones: per a la mare i el pare, per als avis, per a les padrines i padrins i molts més.

Si tens dubtes contacta amb nosaltres

Finalment, si tens qualsevol dubte sobre aquests o altres productes, som aquí per a ajudar-te. Les nostres dues formes de comunicació directa són:

          El nostre número de telèfon 644193515 on podràs trucar-nos o escriure’ns un WhatsApp.

          El nostre correu electrònic [email protected].

T’atendrem i ajudarem encantats en horari comercial.