Polseres personalitzades

Polseres personalitzades

Polseres personalitzades, en aquesta categoria de la nostra tenda online de clauers i polseres personalitzades trobaràs idees per fer regals originals i especials.

Polseres personalizades de cordó

En primer lloc són les polseres més animades i juvenils de la nostre tenda, per això les polseres personalitzades de cordó les pots triar de colors super xulos com el rosa – que es el que més agrada – , lila, blau fort i d’altres colors que podràs triar segons el model de la polsera.

Les nostres polseres de cordó són de placa ovalada, elàstiques i ajustables. Per això són perfectes per regalar a cuita-correns ja que no ens cal saber la mida del canell per fer-les. En aquestes polseres personalitzables pots gravar aquell missatge tant especial per la persona a qui li regales.

En conseqüència són perfectes per regalar a les àvies, com regal del dia de la mare, per regalar a les tietes o a la padrina. I segur que s’emocionen si hi gravem els noms dels nens. Per això polseres com la polsera T’estimo mama o la millor padrina són els tops ventes de la tenda i sempre els agraden.

A més aquestes polseres venen presentades en les seves caixetes de regal, llestes per entregar. Regala una polsera per la teva mare o per la teva àvia i triomfaràs segur, les llàgrimes d’emoció estan assegurades. No obstant, aquestes polseres son les més econòmiques de la tenda, però no per això són de baixa qualitat.

Seguidament dir-te que el material de les plaques es zamak – aleació de metalls – amb un bany de plata de llei que fa que no apareguin coloracions extranyes i que no donin alèrgies cutànies. Això vól dir que et duraran anys si les cuides bé. La nostre experiència de quatre anys treballant amb aquest material ens ho garanteix.

Polseres personalitzades de cadena

Les polseres personalitzades de cadena son boniques, elegants i van bé amb qualsevol tipus de look. És per això que sòn perfectes  per portar-les a diari o per moments més especials.

També les pots personalitzar amb el texte que més t’agradi. Ja li pots dir a la teva mare el molt que l’estimes o l’orgullós que estàs d’ella amb un missatge que li vagi directe al cor.

Com veuràs, les polseres de cadena són un regal únic que emocionarà a qui les rebi, i són perfectes per regalar o autorregalar-te. I per qué no? Ja us hem explicat més d’una vegada, que la majoria dels nostres encàrrecs són autorregals de mares.

Si vols fer un regal únic, aquestes polseres de cadena són perfectes per aquella amiga que s’ho mereix tot. Primer tú escull la frase i després nosaltres la gravem en la polsera que més t’agradi de la nostra tenda online de polseres personalitzades.

Polseres personalitzades de boles

Les polseres de boles de zamak son les nostres preferides i pots gravar el missatge que més t’agradi. Per amigues, mares, àvies, cunyades, tietes, etcètera. serà el regal que marcarà la diferència en qualsevol ocasió.

Polseres personalitzades de plata

També fem polseres personalizades de plata i les pots trobar a la categoria polseres personalitzades de plata.