Clauers personalitzats

Clauers personalitzats

Clauers personalitzats a la nostra tenda online, aqui  trobaràs moltes propostes per a fer regals únics, bonics i que emocionin.

Clauers personalitzats de cordó o cadena

Els clauers personalitzats de cordó són els més animats de la nostra tenda. De colors super xulos com el blau fort, el que més us agrada, també en tenim altres que podràs escollir en les opcions de personalització segons el model de clauer.

Els nostres clauers estàn fets amb una placa rodona. Són ideals per regalar, ja que pots gravar el missatge que vagi directe al cor de la persona que rebrà el clauer.

Poden ser una molt bona idea per regalar als avis, àvies, mares, pares, tiets, tietes, amics, amigues, padrines i padrins. Igualment pot ser una idea genial de regal amb els noms dels nens gravats, i fins i tot una frase d’especial complicitat entre vosaltres per la part del darrera del clauer.

A més aquests clauers venen presentats en les seves caixetes de regal i estàn llestos per entregar. Si regales un clauer personalitzat ens atrevim a dir que encertaràs segur i podem pronosticar que alguna llagrimeta caurà.

El material que utilitzem es zamak amb un bany de plata de llei, per això aquests clauers no es fa malbé i no donen al·lèrgies en contacte amb la pell. Et duraràn anys si els cuides bé, així ens ho indica la nostra experiència de 5 anys treballant amb aquest material.

Finalment us deixem el testimoni d’una clienta, després de regalar un clauer personalitzat a la nostra tenda:

” No pensava que un detall tant petit fes tant ”