Las Cosas de Gina

Qui som

Qui som

Qui som Las Cosas de Gina.cat, darrera de la pantalla estem Laura i Xavi. Vam començar en el mòn de internet al 2011 i hem passat per diferents sectors.

Finalment desde el any 2015 estem especialitzats en els detalls personalitzats per emocionar.

Ens dediquem a la fabricació i venta de polseres, anells, clauers i detalls personalitzats per les mares, pares, la familia, professors i amics.

D’ençà de la tardor del 2020 hem començat a personalitzar roba, triant roba de cotó ecològic procedent de comerç just i utilitzant tintes ecològiques.

Ens encanta el que fem i ens emociona especialment pensar en el moment en que aquella persona tan especial pels nostres clients rebrà una de les nostres creacions.

Pensar en la cara que posarà aquella àvia o padrina quan rebi un dels nostres detalls personalitzats ens fa especialment feliços. Volem que s’emocionin amb els nostres detalls i esperem aconseguir-ho.

En primer lloc somiem el disseny, després ens llancem a la recerca dels materials, per finalment fer-ho realitat. Gaudim de cada moment del procés creatiu.

Però el que realment ens agrada és el moment en que la peça ja està a les vostres mans, per això empaquetem els nostres detalls personalitzats amb tot el afecte possible, pensant en vosaltres i en el moment en que el rebreu. sabem que son regals amb sentiment. Frases i detalls pensats per vosaltres mateixos, que os identifiquen i fan de cada creació quelcom únic. Per tot això ens sentim feliços de fer el que fem.

Totes les nostres creacions estan gravades i montades en el nostre taller de Valls.

Allò que facis, fes-ho amb pasió.

Finalment, per molt que t’expliquem nosaltres, el més important és el que opinen els nostres clients.

Anar al Google My Bussiness de Las Cosas de Gina.cat

Són valoracions fetes per compradors als que hem enviat un email oferint-los la possibilitat de comentar la seva experiència de compra  amb nosaltres.

I si ja ens has comprat i vòls deixar la teva opinió, es benvinguda!