Botelles personalitzades

Botelles personalitzades

Les botelles personalitzades són un producte cada vegada més útil i necessari. Sigui pels més petits o per adults, és un tipus de producte que encantarà a tothom.

Per les persones que utilitzen aquestes botelles d’acer inoxidable personalitzades poden donar fe que formen un element més de la seva vida i que no es poden desprendre d’elles. Estem segurs que serà un d’aquests detalls inesperats que faran moltíssima il·lusió a la persona que ho rebi.

El que més ens agrada a Las Cosas de Gina és imaginar-nos la cara dels que reben el seu detallet.

Característiques i materials

En primer lloc, dir-te que totes les nostres botelles personalitzades estan fetes  d’acer inoxidable. És el material ideal per a les cantimplores personalitzades, conservant millor l’interior. A més, tenen un tancament hermètic i segur i una ansa perquè puguis penjar-ho on vulguis.

El secret de les nostres botelles és que són personalitzables. Per nosaltres la clau d’un bon regal és veure que la persona que regala els productes els fa pensant en l’altra persona. Veure que el regal que li estàs fent és exclusivament per ell. Així és tot més bonic i sentimental.

Tanmateix, les nostres ampolles personalitzades són lleugeres i còmodes d’utilitzar, perfectes per a portar al col·legi, al treball, d’excursió o per a fer esports. Però sobretot, i el que més ens interessa, són perfectes per a la personalització. Tots els materials que utilitzem són totalment segurs per a l’ús de bebès, nens i adults.

A més, són compatibles amb tota mena de begudes, com l’aigua, el cafè, qualsevol refresc, les begudes energètiques entre altres. Gràcies als seus materials, t’asseguraràs que es mantinguin en perfectes condicions.

A continuació et diem tots els tipus de botelles personalitzades que tenim: trobaràs botelles per a avi i per a àvia, per a professors i professores, i per als més petits de la casa. I la joia de la corona és la nostra caixa personalitzada per botelles. Si coneixes a aquell amant del bon vi, aquesta caixa és ideal per poder presentar-la de la millor manera.

Per últim dir-te que les ampolles estan disponibles en diversos colors. Podràs escollir entre negre, vermell, blau i blanc. Pensa en la persona a qui li regalaràs i amb quin estil li va millor. I no et preocupis per la personalització, en totes es veurà genial.

 Compromesos amb el medi ambient

Com a conseqüència a Las Cosas de Gina sempre intentem crear productes compromesos amb el medi ambient, com les nostres botelles personalitzades. És una de les nostres principals premisses, conscients de la situació que tots vivim.

L’ús de botelles d’acer inoxidable és molt necessari avui dia. Perquè cada vegada és més important que tots nosaltres reduïm els residus plàstics que produïm: botelles de plàstic, envasos i un llarg etcètera amb els quals embrutem i contaminem el nostre planeta.

És molt rellevant incidir en això i dir-li a la persona a la qual li regalem les cantimplores. Només si tenim consciència tots junts de la situació que vivim, podrem deixar un món millor als nostres fills.

Més personalització

A Las Cosas de Gina tenim els millors detalls personalitzats del mercat. Aquells detalls que sabem que emocionaran a tu i als teus. Si vols comprovar-ho, pots visitar uns altres dels nostres productes com els clauers personalitzats o les polseres personalitzades. Hi ha de tota mena i per a totes les persones. I si vols més detalls per a la llar i el dia a dia, en aquest enllaç podràs anar als nostres productes de llar, on trobaràs molts detalls bonics.

Et recordem que l’enviament et sortirà gratis per compres superiors a 50€. Emplena la cistella de la compra amb aquestes fantàstiques botelles d’acer inoxidable personalitzades o amb qualsevol dels nostres centenars de productes.

Finalment, si vols obtenir més informació sobre les nostres botelles, com demanar-les i personalitzar-les, quins són els seus avantatges i com les fabriquem, a Las Cosas de Gina estem prop de tu per a ajudar-te. Escriu-nos un WhatsApp al 644193515 o envia’ns un correu a [email protected] i t’atendrem encantats.