Cantimplora personalitzada professor

22,00 IVA incl.

Cantimplora personalitzada professor

Descripció

Cantimplora personalitzada professor

La cantimplora personalitzada professor té una capacitat de 800 ml i unes dimensions de 240 mm d’alçada i 72 mm de diàmetre.

Aquesta cantimplora és de alumini pintat i la personalitzem amb el següent texte “El millor profe” un grup de dibuixos relacionats amb el món de l’escola i a sota el nom del profe.

La personalització consisteix en eliminar la pintura amb láser i deixar a la vista el metall que en contrast amb la pintura dóna un efecte de marcat.

Us la suggerim com a detall pel profe en aquest fi de curs, segur que li agrada com a record dels alumnes i també una manera de reduïr l’ús d’envasos.

Per aquesta botella personalitzada els colors disponibles són el vermell, blau, negre i blanc.

La cantimplora la personalitzem en el nostre taller, així que si teniu alguna petita modificació en el texte.  Per exemple posar mestre en lloc de profe, etcètera…Només ens ho heu d’indicar en l’apartat ” Escriu aquí si vòls explicar quelcom més sobre la personalització”.

Si teniu qualsevol dubte ens podeu consultar:

Finalment us recomaneu que doneu un cop d’ull a la secció detalls per profes si voleu veure altres regals personalitzats per profes.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…