Dia del pare

Regals personalitzats dia del pare

Regals personalitzats dia del pare només pels pares que més s’ho mereixen, t’oferim regals originals pels papis més especials. Perque els estimem molt, molt i encara més. I els regals pel dia del pare no poden faltar. I si fem de cada detall quelcom únic?

Volem emocionar a cada pare, és una obsessió nostra, i us garantim que s’emocionaràn segur. Cada regal pel dia del pare està fet a mà amb tot l’afecte del món, pensant en ells. Les plaques es poden personalitzar amb el texte que vulguis, per fer de cada regal quelcom especial i únic.

Nosaltres et donem algunes idees, però la vostra imaginació és el límit.

En aquesta categoria de la nostre tenda online trobaràs una selecció de detalls personalitzats pel dia del pare. O per qualsevol ocasió especial en que hi hagi un papi implicat.

Ells saben que els estimem molt, però i si ho deixem per escrit en un clauer?. I així cada vegada que el tinguin a les mans o el vegin, es dibuixi un somriure a la seva cara. Ja que qualsevol moment és bo per recordar-li a un pare el moltíssim que l’estimem.

Clauers personalizats, polseres personalitzades per pares i marcapàgines personalitzats són els regals personalitzats dia del pare que més ens agraden i que més us agraden.

I com que els detalls marquen la diferència, el nostre packing especial pel dia del pare us encantarà. Cada regal personalitzat ve dins d’una bosseta i a dins d’una caixa dedicada al papi.

Podeu veure en cada pàgina de producte el que us hem preparat per emocionar a tots aquests papis tant genials!