Polsera de cadena les millors mares

A partir de : 18,00 IVA incl.

Polsera de cadena les millors mares

Descripció

Polsera de cadena les millors mares

La polsera de cadena les millors mares es un detall personalitzat per regalar a les àvies que ja tinguin el diploma de ” les millors mares “.

És a dir, totes. I es que si ja eren bones mares donçs ara com àvies son lo millor.

En primer lloc, parlar-vos dels materials i com fem aquesta polsera per regalar a les àvies. Es de zamak (aleació de metalls lliure de zinc) amb un bany de plata. Aquest material no dóna alèrgies ni agafa coloracions extranyes.

També dir-vos que el gravat el fem nosaltres en el nostre taller, amb un làser especialitzat en marcat i gravat de joieria.

Com a conseqüència si voleu canviar qualsevol part del gravat, només cal que ens ho deixeu anotat en la secció ” Escriu aqui si vòls explicar quelcom més sobre el gravat “. Per exemple, si enlloc de àvia voleu posar iaia, yaya, etcètera…

A més us oferim moltíssimes possibilitats de personalització per fer la polsera per l’àvia com vulgueu, a mode d’exemple:

  • Afegir penjolls en forma de peu amb els nom del nét o la néta gravats: 3 € la unitat (inclou el gravat del nom)
  • Afegir penjolls en forma de nen o nena: 1 € la unitat (aquests penjolls no es poden gravar)
  • Gravar la placa de la polsera per darrere: 2 €

Per encarregar aquesta polsera necessitem la mida del contorn del canell en centímetres, per tal de que li quedi bé a l’àvia.

Ens heu de donar la mida ajustada, nosaltres ja li donarem de més per tal de que la polsera no li quedi apretada al canell.

Si esteu buscant un detall personalitzat per regalar a l’àvia de la casa, us suggerim que visiteu la secció Regals per avis i àvies.

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…