Clauer t’estimem avi

A partir de: 20,00 IVA incl.

Clauer t’estimem avi

SKU: 197 Categories: ,

Descripció

Clauer t’estimem avi

El clauer t’estimem avi personalitzable amb els noms dels nets o les netes és un dels nostres super-ventes tant per Nadal com pel día del pare. I el motiu és clar quin avi no s’emocionarà quan els seus nets li recorden el molt que l’estimen.

Però això no es tot, ja que tèns l’opció de gravar la cara de darrera amb el missatge i disseny, que més t’agradi. Ja que els avis valen el seu preu en or, ho podem deixar escrit en el clauer t’estimem avi.

No us sembla que tenim moltíssim que agraïr-los?. Anar a buscar els nets al cole, quedar-se’ls durant les vacances si us toca treballar i un llarg etcètera. Així que des de Las Cosas de Gina.cat ens posicionem com els grans defensors dels avis.

I per això exigim que tinguin el reconeixement que es mereixen.

Així que la imaginació al poder, l’únic repte que us heu de plantejar és el de pensar una frase i un disseny que emocionin al avi, i nosaltres posem el reste.

Pots veure com són els diferents colors del cordó del clauer fent clic aquí

Aquest clauer t’estimem avi està fet amb una placa de zamak que te un bany de plata de llei. I aquesta placa va subjecte a l’anella del clauer amb un cordó d’estil nàutic, del que pots escollir el color que més t’agradi.

Si estàs buscant quelcom per regalar al avi, et suggerim que donis una ullada a la categoria del dia del pare i segur que trobaràs alguna idea per emocionar als avis de la casa, ja que per ser avi, primer cal ser pare.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…